Herken jij dat ook? Een drukke en vermoeiende werkdag, kinderen van school halen, avondmaal koken, kinderen verzorgen en onderstoppen, opruimen, rekeningen betalen…  om daarna nog even een uurtje uitgeput in de zetel te ploffen of je leeg naar je bed te slepen? Snak jij ook wel eens naar meer tijd? Tijd zonder overvolle to-do lijstjes?

Vaak is het evenwicht zoek tussen wat moet en wat jij wil. Druk, druk, druk-zijn kan vreten aan je welzijn, je gezondheid, je relatie en aan kwaliteitsvolle momenten met je gezin.

#gerichtopevenwicht

Geluk zit niet verscholen in een drukke agenda, wél in evenwicht.

Daar streven we naar bij Femma. Meer evenwicht betekent voor ons meer kwaliteit in het leven en dus meer geluk. Als werktijd en privétijd meer in evenwicht zijn, dan heb je meer tijd en energie voor andere waardevolle dingen in je leven. Kwaliteitsvolle momenten beleven met je geliefden, me-time inlassen, zorgen voor je ouders of hulpbehoevenden, vrijwilligerswerk doen, nieuwe dingen leren en je wereld verruimen…

Voor jouw welzijn is het belangrijk om dat evenwicht te zoeken. Dat doe je bijvoorbeeld door met je gezin te plannen en afspraken te maken, agenda’s samen te leggen. Dan sta je even stil bij de gang van zaken en zoek je naar oplossingen om alle bordjes in de lucht te houden.  Het is belangrijk om dat zoeken naar evenwicht bespreekbaar te maken. Jij en de leden van je gezin… iedereen heeft baat bij bewuste keuzes die goed zijn doorgepraat.

Toch denken we bij Femma dat jij niet alleen verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van je leven. Er moeten ook echt wel dingen veranderen in de manier waarop de samenleving vandaag functioneert. We ijveren daarvoor.  Hier lees je daar meer over.

Maar toch doe je waarschijnlijk wel al heel wat om je leven zo evenwichtig mogelijk in te delen.  En daar zijn wij benieuwd naar!  Vandaar een warme oproep om jouw ervaringen, strategieën, ...  te delen met de #gerichtopevenwicht

Tags: 
Evenwicht
Delen: