Door te experimenteren met minder uren werken, timmeren we aan de toekomst. Het is geen luxe project voor enkele bevoorrechte werknemers van één organisatie. We verrijken het debat over arbeid en arbeidsduurvermindering als we het met objectieve kennis van zaken voeren. Kennis verwerven uit onderzoek is noodzakelijk om sterker te staan. Het vorsen verrijkt de visie en geeft voeding aan maatschappelijke evolutie. Daarom is het niet alleen Femma’ s onderzoek, het is van ons allemaal. Ook van jou. 

Om sterker op tafel te kloppen hebben we believers nodig. Doeners die op de voorgrond treden door een belangrijke geste te doen. Geloof jij dat onderzoek belangrijk is om maatschappelijke evolutie te realiseren? Denk jij dat we met onderzoek het maatschappelijke debat verrijken? Wil jij concrete resultaten zien? Hoop je op meer evenwicht voor jezelf en de generaties na jou?

Word dan vandaag nog evenwichtsambassadeur. Steun ons onderzoek met een gift en moedig je kennissen aan om lid te worden van onze community.

Drie belangrijke redenen om het onderzoek te steunen

Het is uniek en bijzonder

Als enige in België zetten wij daadwerkelijk stappen om het minder uren werken aan den lijve te ondervinden, te onderzoeken en eruit te leren. We kunnen niet alleen blijven in onze strijd. We hebben medestanders nodig die mee het grote historische en maatschappelijke belang van ons experiment onderstrepen.

Onze (klein)kinderen verdienen beter

Ons wetenschappelijk onderzoek zal inzichten geven in de belevenis en de noden van de kinderen. Het zal ons helpen concrete werkpunten te formuleren die het geluk van de kinderen bevorderen.

Wij bieden nieuwe inzichten voor meer geluk en balans in het leven

Wij willen met ons onderzoek de overheid aanzetten om zelf ook te gaan experimenteren, een kader uit te werken en bedrijven te steunen die ons voorbeeld willen volgen.

Lees meer

Delen: 

Reacties

Reactie toevoegen